Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už při pohledu na Jamese Craiga Harmona, který je bratrem herečky Demi Moore (61), je patrné, že se nedíváte do očí žádnému neviňátku. Na svědomí má dokonce velmi vážný trestný čin, kterého se dopustil v říjnu 2005. Harmon tehdy napadl svou snoubenku Tashu Marii Lee a mlátil ji telefonem do hlavy a obličeje, čímž jí způsobil téměř smrtelná zranění. Za tento čin byl také v únoru 2006 odsouzen na deset let odnětí svobody v texaské věznici. Vy se nyní můžete podívat na jeho tvář.

Osmatřicetiletý Harmon má s hvězdou filmů Duch, Neslušný návrh nebo Striptýz společného otce a údajně již v teenagerském věku s ním byly problémy. Když však v roce 2005 podezíral svou snoubenku z nevěry, míru zlosti neustál a v motelu Intown Suites v Houstonu se na ni vrhl a opakovaně ji silně udeřil do hlavy pokojovým telefonem, čímž jí způsobil vážnou újmu na zdraví a četná poranění. Telefon byl u soudu popisován jako smrtící zbraň, jelikož Harmon na Lee křičel, že to celé může udělat tak, aby to vypadalo jako sebevražda. Její utrpení trvalo hodinu, než konečně kriminálník vyčerpáním usnul.

Policie se nakonec o útoku dozvěděla až od ostrahy, která mladou ženu spatřila, jak zmlácená a se zkrvavenou tváří utíká ke svému autu, kde se zamkla. Harmon se za ní rozeběhl a snažil se dostal dovnitř. Když uviděl přijíždějící policisty, chtěl uprchnout, ale brzy byl dopaden. Harmon si nyní odpykává trest ve věznici Mark W Stiles Unit v Jefferson County, která je známá tím, že je zde velké procento vězňů HIV pozitivních.

Reklama

Další články

Načítám