Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chelsea Lazkani byla jednou z mnoha zúčastněných na narozeninové oslavě kolegyně z reality show Makléři z Hollywoodu Chrishell Stause, která se konala o víkendu. Chelsea byla nicméně jedinou z přítomných dam, která toho odhalila víc, než možná chtěla.

Při příchodu na večírek neuhlídala bujný dekolt a ze stříbrných šatů jí vykoukla bradavka. Už v populární netflixové show ji jedna z kolegyň před podobnými výstřihy varovala. Obávala se, že by ji mohl stejný trapas potkat, když bude klientům předvádět nemovitost.

Hvězdy Makléřů z Hollywoodu se pyšní silikonovými dekolty, které často předvádějí v hlubokých výstřihách. Pohled je na ně pěkný, jestli je takový dress code vhodný pro makléřky, už záleží asi na vkusu klientů.

Oblíbená show, ke které se Chelsea připojila jako poslední členka týmu, se dočká šesté i sedmé řady. Dvojnásobná maminka z Británie se ale realitám věnovala už v minulosti.

Jako dítě žila velmi skromně, jak sama přiznala, občas neměla ani na chleba, a tak se z ní prý stala workoholička. Dotáhla to daleko a dnes prodává luxusní domy v Hollywoodu.

Reklama

Další články

Načítám