Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S manželkou Petra Jandy (81) a matkou jeho nejmladších dcer Rozárky a Anežky se pravidelně potkáváme na jejich garden party, kterou pořádají v domě v podstatě na samotě u Stříbrné Skalice. Tam tráví Alice většinu času péčí o rodinu, jejich početné zvířectvo i domácnost.

Dcery už dávno chodí do školy, ale na to, aby se sama profesně realizovala, jí čas nezbývá. "Zkoušela jsem loni chodit dvakrát týdně pravidelně do práce, ale jak Petrovi zase přibyly koncerty, nedalo se to logisticky zvládat. Takže jsem musela skončit a jsem tam na dohodu. Chodím jen občas. A ještě se starám o penzion, který máme na Moravě," řekla Super.cz Alice.

"Ale rozhodně se nenudím. Máme dvě děti, takový menší zvěřinec, máme dva psy, kočku, želvu, dva mníšky šedé a andulku," vypočítala. A zabrat jí dá i úklid, který si maximálně "užila", když musela dát do pořádku zahradu po návštěvě stovky hostů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám