Hlavní obsah
Článek

Stále problematičtější Iveta Bartošová (†48) to vážně nemá lehké. Nejenže je terčem vtípků médií a kvůli neustálým životním úletům je pro legraci celému národu, šprťouchlata si z ní dělá už i třetí největší mobilní operátor v zemi. V on–line verzi časopisu, který vydává, totiž vyšel článek, ve kterém se píše, jak Iveta bere drogy.

Zpěvačka Iveta Bartošová podle webu chce žalovat provozovatele emailových klientů za to, že ji cíleně naváděli, aby brala drogy. „Jsem citlivý člověk, který se nechá snadno ovlivnit a strhnout,“ měla prý umělkyně vzkázat po svém bodyguardovi. Prý brala doslovně pokyny ve svých emailových schránkách. V nich je totiž tlačítko Smaž na odstranění dále nepotřebných emailů a Iveta to měla údajně pochopit jako výzvu k smažení, tedy k užívání drog.

„Během několika let se jí postupně rozpadlo manželství, kariéra a ztloustl syn. Nyní chce zpěvačka zadostiučinění,“ tvrdí web. V podtitulku má „Lži, kecy. Zprávy z domova.“ a článek je navíc napsán v nadsázce, přesto ale mnozí mohou brát informace vážně. Kdo ví, proč článek vyšel. Možná ze vzteku, že Iveta platí faktury (občas) jinému poskytovateli mobilních služeb.

Související témata:

Další články

Načítám