Hlavní obsah
Článek

Některé hosty jsme mohli potkat na všech večírcích, jiní chodili spíš do kina, zastavili se jenom na skok, nebo si akce, jichž se na karlovarském filmovém festivalu zúčastní, pečlivě vybírali. My jsme se teď probrali fotografiemi, které během festivalu vznikly, abychom vám ukázali páry, které do lázeňského města přijely.

Největší pozornost pochopitelně budily mladé lásky Adam Mišík (26) a Natálie Jirásková (19) nebo syn Jiřího Bartošky Janek se slovenskou misskou Denisou Mendrejovou. Nové partnery představili také návrhářka Natali Ruden (53) nebo herec Jiří Dvořák (57).

Letošní festival poprvé jako oficiální pár navštívili Sara Sandeva (26) a Jakub Prachař (40) nebo Ondřej Brzobohatý (41) s Danielou Písařovicovou. Navzdory rostoucímu těhotenskému bříšku dorazila také Sára Affašová (29) s přítelem Martinem Donutilem, kolonádu a filmy si užívali i Marek Adamczyk a Eva Samková.

Některé partnery známých tváří z médií ani neznáte, jiní zase zůstávali inkognito a společné snímky vznikly jen jako momentky. Kdo všechno Vary navštívil, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám