Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsní rockeři a krásné něžné herečky a modelky tvořili již nejeden bouřlivý pár. Protiklady se zkrátka přitahují. A pokud z takového partnerství vzejde i dcera, má poměrně silné předpoklady stát se rovněž úspěšnou modelkou nebo herečkou. Po obou rodičích má obvykle v genech štíhlou postavu a minimálně po mamince krásu a výšku. Podívejte se, kterým známým rockerům se dcerky mimořádně povedly…

Nejznámější je nejspíš dcera Stevena Tylera ze skupiny Aerosmith, modelka a herečka Liv Tyler. Pamatovat si ji budete jistě třeba v hlavní ženské roli ve filmu Armagedon. Neméně známý je také potomek Ozzyho Osbournea Kelly, které se před lety podařilo proměnit z ošklivého obtloustlého káčátka v krásnou labuť.

V modelingu pak uspěly dcery Micka Jaggera Georgia May nebo Elizabeth Jagger, jež dokonce pózovala pro Playboy. Také Phil Collins je jistě pyšný na svou dcerku, která zazářila v novém pohádkovém zpracování Sněhurky v hlavní roli. Ale i další dcery svým známým otcům musejí dělat radost, přesvědčit se o tom můžete ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám