Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se v Karlových Varech potkali s bývalou modelkou a bývalým fotbalistou, dělali jsme si legraci, že takhle dobře vypadající důchodce jako je Lenka Limberská (40) a její manžel David Limberský jsme ještě neviděli.

Lenka v modelu od Zuzany Lešák Černé, který její vnady spíš odhaloval než zahaloval, s profesí modelky už v podstatě po narození dítěte skončila. A její muž se s vrcholovou fotbalovou kariérou také rozloučil. "Jsme ve výslužbě a užíváme si to. Máme rodinu, staráme se i o naše podnikání," upřesnil David, který v našem videu vyprávěl i o tom, jak jeho rozloučení fotbalem probíhalo.

"Jsem rád, že jsem to rozhodnutí udělal. Nechám to klukům, kteří jsou víc fresh než já. A ani skandál na rozlučce žádný nebyl. To už jsem si vybral předtím a teď mám manželku, která mě drží na uzdě," smál se Limberský, který o svém fotbalovém životě napsal i knihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám