Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR Kateřina Sokolová (35) s přítelem, zlatníkem Robertem Hájkem trpí. Jejich psího miláčka, Jack russel teriéra Richieho napadl včera při procházce v parku cizí pes. Richie skončil pod narkózou na psí klinice.

"Skoro vždycky ho vodím na vodítku, pouštím ho jen na Petříně. Byly jsme s kamarádku venčit a Richie s jejím psem dováděli. Najednou jsem slyšela šílené kňourání. Vyběhla jsem za Richiem, ale vypadal, že je v pořádku, šel mi naproti. Říkala jsem si, že to byl asi jiný pes. Až doma při koupání jsem zjistila, že má sedmicentimetrovou díru v noze až do svalu. Další měl ještě na zádech," řekla Super.cz Sokolová.

"Hned jsem letěla ne veterinu a protože šlo o hodně hluboké rány, musel pod narkózu. Strašně jsem se bála, aby to přežil. Doslova jsem se v čekárně rozbrečela," prozrazuje Sokolová.

Nyní to vypadá, že bude Richie v pořádku. "Je celý obvázaný, ale dnes už normálně jedl. Snad bude brzy zase běhat," dodala krásná miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám