Hlavní obsah
Článek

Travis Barker byl v úterý ráno z neznámých důvodů hospitalizován v losangeleské nemocnici West Hills hospital. Šlo ale nejspíš o něco vážnějšího, neboť ho později převezli do soukromé nemocnice Cedars Sinai Medical Center, kde bude mít lepší péči.

V dopoledních hodinách slavný bubeník a manžel Kourtney Kardashian (44) vyděsil fanoušky tweetem: „Bože, zachraň mě.“ To je mimo jiné ale také název jeho skladby s Machine Gun Kellym.

Není jasné, co muzikantovi je ani jak je na tom. Jeho dcera Alabama později na sociální síti vyzvala fanoušky, aby se za jejího otce modlili.

Na snímcích, které pořídili fotografové, je vidět Travise na lehátku, když ho sanitkou převáželi do do Cedars Sinai Medical Center, Kourtney je vidět po jeho boku.

Nejstarší z klanu Kardashian se teprve před několika dny plně zotavila po covidu. Virus prodělala už podruhé, nakazila se v polovině června. Není ani jasné, jestli to má spojitost s Barkerovým aktuálním stavem. Spolu prodělali covid a izolovali se také v srpnu loňského roku.

Kourtney a Travis se vzali letos v květnu. Brali se natřikrát a naposledy během opulentního obřadu v italském Portofinu. Po všech ceremoniích a akcích přiznali, že jsou trochu vyčerpaní a potřebují si dát na chvíli pauzu. Nezbývá než doufat, že Travise porazila jen únava.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám