Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetileté manželství milence Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) s Darinou Rychtářovou (53) je definitivně v troskách. Jeho ženě už došly nervy s manželovým otevřeným vztahem se zpěvačkou, a tak dvojici čeká příští týden rozvod. Přestože si Rychtář stojí za svým, že jej manželka o společný majetek nepřipraví, proti němu hovoří především fakt, že dům, v němž oba společně bydleli, Rychtářová zdědila po rodičích.

Rychtářová jako majoritní vlastník pozemku v Říčanech u Prahy, na němž stojí vila a ještě menší domek, kde sídlí firma ve společném vlastnictví obou manželů, má tak mnohem lepší výchozí pozici u soudu. Celková hodnota objektů je odhadnuta na 13 miliónů korun, informoval deník Blesk.

Ovšem Rychtář se nenechává zastrašit a je přesvědčen, že bez majetku rozhodně z manželství neodejde. Hodlá získat více, než 2,5 dvanáctiny, které mu podle smlouvy patří. Domek, kde sídlí firma, prý nově postavil za vlastní peníze a rovněž do vily v průběhu let investoval plno peněz.

„Ona si léta jezdila do zahraničí a já blbec vydělával na dům a na živobytí. To by se jí hodilo, vypudit mě z domu. Ani omylem. Navíc má firma několikamiliónovou hodnotu a stojí na tom samém pozemku,“ sdělil na adresu své manželky a jejich společného majetku Rychtář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám