Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Mám pár dní do porodu a mám opravdu ošklivou chřipku, kterou musím vyležet, abych to v sále udýchala," vysvětlila modelka Vlaďka Erbová svoji neúčast na tiskové konferenci nadace Rakovina věc veřejná, které je patronkou.

"Na akce už vůbec nechodím, tohle měla být jednoznačně výjimka, pro nadaci bych udělala vše. Ať budu mít dvě nebo pět dětí, vždycky budu na jejích akcích. Tentokrát to bohužel vážně nešlo, protože už za chvíli rodím a nechci nic riskovat," upřesnila Vlaďka, která se už v březnu těší na narození syna.

"Vždyť může rodit třeba zítra. Předčasné porody jsou dnes na denním pořádku. Naprosto to chápeme a jsme rádi, že se Vlaďka během tiskovky spojila alespoň telefonicky," řekla Super.cz tisková mluvčí nadace Martina Husková.

Nadace představila nové projekty, mezi kterými nebude chybět nafocení kalendáře známými sportovci. Ti budou pózovat před objektivem přítelkyně Jana Saudka Pavly Hodkové, která již také fotí. Zároveň olympionik, hráč badmintonu Petr Koukal, který sám onemocněl rakovinou varlat, představil projekt Pošli příběh.

Další články

Načítám