Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená česká zpěvačka nafotila snímky, na kterých vypadá úplně nejhůř za celou svou kariéru. Je rozcuchaná, špinavá, v oblečení jako vytaženém z kontejneru. Takhle bude vypadat ve své nové muzikálové roli a ještě si na to nezvykla. Poznáte ji?

Marta Jandová doposud vystupovala v muzikálech, kde ztvárňovala půvabné ženy. Jako Mona Lisa nebo její sestra měla krásný kostým i líčení. Zrovna tak i v Baronu Prášilovi, Katu Mydlářovi nebo v dílku svého otce Petra Jandy (81) Ať žije rokenrol. Když se ucházela o roli v muzikálu Bídníci, stála o postavu dívky Eponiny.

Jaké ale bylo její překvapení, když londýnská produkce rozhodla, že ji jako Eponinu vidět nechtějí, ale líbila by se jim jako světem protřelá hostinská paní Thenardierová, kterou v Česku poprvé ztvárnila Petra Janů. Marta Jandová souhlasila, ale musela zaplatit daň v podobě svého vzhledu. V téhle podobě by zřejmě svého přítele, gynekologa Mirka Vernera, nesbalila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám