Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v tak benevolentní zemi jako je Itálie vzbudila o víkendu pořádné pozdvižení argentinská modelka a moderátorka Belen Rodriguez (27). Během hudebního festivalu v Sanremu vyšla na pódium v pestrobarevných šatech s rozparkem, který končil tak vysoko, že bylo dobře vidět i modelčino tetování na intimních místech. Argentinka se přitom ani neobtěžovala vzít si kalhotky, a tak stačilo málo a italské publikum mohlo vidět ještě daleko více.

Belen, jež má po matce italské kořeny, si rozparek bedlivě hlídala, a tak hosté spatřili ‚pouze‘ jejího motýlka vytetovaného nad pravým tříslem.

Rodriguez moderovala jeden z celkově čtyř slavnostních večerů festivalu spolu s modelkou a bývalou partnerkou George Clooneyho Elisabettou Canalis (33) a rovněž s českou modelkou Ivanou Mrázovou, která se pomalu stává miláčkem Itálie podobně, jako se to před lety podařilo Aleně Šeredové (46). Italové z vnadné Češky doslova šílí, během moderování festivalu sklidila dokonce ještě větší úspěch, než domorodá Canalis.

Reklama

Další články

Načítám