Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S obrovskými těžkostmi se potýkala reality show Hotel Paradise a to se ještě ani nezačalo vysílat. Na začátek února si televize Prima a Joj naplánovaly odlet štábu a soutěžících do Dominikánské republiky. Osud a zejména aerolinky jim ale nepřály.

Transport totiž měla zabezpečovat letecká společnost Air France. V termínu odletu ale Francouzi vyhlásili stávku, což udělalo organizátorům obrovskou čáru přes rozpočet.

Mnohem větší komplikace pak nastaly při přepravě techniky. Sedm tun zařízení bylo zasláno přes maďarský Malév, ale v inkriminovaný den přepravy vyhlásila letecká společnost bankrot. Přestože vše vypadalo v jednou chvíli naprosto beznadějně, nakonec se podařilo štáb, techniku i soutěžící do Karibiku jako zázrakem přece jen bezpečně dopravit.

„Můžu potvrdit, že vše potřebné je na místě,“ uklidňovala situaci koordinátorka projektu Anna Bezděkovská.

Díky zmatkům s odletem neznala den a hodinu odletu ani hlavní hvězda reality show Martina Gavriely (45). Vše se ale nakonec vyřešilo a moderátorka na místo určení včera večer odletěla z Budapešti. Fotky z odletu české sexbomby do zahraničí vám na Super.cz záhy přineseme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám