Hlavní obsah
Článek

Izabela Kwiatkowska si otevřela v Bílsko-Bělé na jihu Polska sexshop. Zákazníků bývalo mezi regály poskrovnu, než se rozhodla jedno celé oddělení věnovat jen katolíkům. Stačilo oznámení, že v obchodě je kniha posvěcená Janem Pavlem II. a dveře se teď u ní netrhnou.

Oddělení pro „zamilované milující Boha“ nabízí různé pomůcky a potřeby, které neodporují vyznání římských katolíků. Zboží je určeno manželům oddaným v katolickém kostele, kteří si chtějí zpestřit milování.

Nejprodávanější jsou teď sexy kostky. Na jedné z nich je část těla, na druhé úkon, který má být vykonán. Jeden z manželů hodí kostkou s částí těla, ten druhý kostkou s úkony. Když padne jednomu či jedné kupříkladu stehno a druhé či druhému líbání, musí tedy políbit stehno protějšku. „Jsou tam ale také mnohem odvážnější úkony,“ tvrdí Kwiatkowska.

Velmi žádaným je také set na odhadování ovulace, což je sice méně spolehlivá, ale také jedna z forem antikoncepce. A sexshop dokonce nabízí knihu „Teologie těla“, kterou prý posvětil sám Jan Pavel II.

„Prostudovali jsme trh a došli k závěru, že manželství je nejlepší oblastí pro rozvíjení sexuality,“ láká Kwiatkowska další katolíky k návštěvě svého obchodu.

Reklama

Další články

Načítám