Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská hvězda Leonardo DiCaprio (49) si po zkušenostech z předešlých vztahů chrání soukromí, jak jen to jde. Na to, že s americkou herečkou a modelkou Camilou Morrone (27) randí již šestým rokem, bylo jejich společných snímků pořízeno poskrovnu.

Dvojici se podařilo spatřit v sobotu na pláži v Malibu, kam vyrazili i se svým čtyřnohým kamarádem Jackem, jehož si pořídili v době covidu. Leo svou o dvacet let mladší krásku objímal a zamilovaně ji políbil na čelo. Po romantickém vyznání Camila svlékla svršky a s Jackem se šla svlažit do oceánu.

Původní profesí modelka, jejíž filmový debut obstaral snímek My Own Private River režírovaný Jamesem Francem, tak aspiruje na Leův dosud nejdelší vztah.

V minulosti držitel Oscara za snímek Revenant: Zmrtvýchvstání strávil pět let s modelkou Gisele Bündchen, ještě o rok více pak s Bar Refaeli. Necelé dva roky ještě s další modelkou Toni Garrn. Zda se konečně herec natrvalo usadí a dojde i na společného potomka, je však ve hvězdách…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám