Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby se předvedla v tom nejlepším světle, světová média reagují na středeční účast problematické herečky Lindsay Lohan (37) na galavečeru amfAR v New Yorku velmi rozpačitě. Ačkoli byla Lindsay precizně upravená a na sobě měla slušivé bílé šaty zdůrazňující její perfektní křivky, přesto vypadala o dost starší, než je její skutečný věk. Podepsalo se snad na jejím vzhledu kouření a zhýralý životní styl plný bujarých party?

Poněkud vyžilejší zjev herečky například britský Daily Mail odůvodňuje příliš radikálním zesvětlením vlasů. Její peroxidová blond je natolik světlá, že připomíná spíš šediny. K takto blond hřívě si navíc Lohan nechala své přirozeně tmavší obočí a výrazné líčení do hnědé barvy se rovněž nezdálo být nejšťastnější volbou.

Trefou do černého ale byla volba šatů z dílny Toma Forda. Díky modelu s výstřihem do v a délkou pod kolena se jí i přes jiné nedostatky podařilo na červeném koberci nahnat body alespoň pro módní policii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám