Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminkou téměř tříleté kouzelné slečny jménem Satyana je jedna americká převážně komediální herečka. V poslední době je známá hlavně ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, kde představuje Lilly Aldrin, ale hrála také třeba v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Vzpomínáte si také na ztřeštěnou flétnistku Michelle z filmu Prci, Prci, Prcičky? I tu hrála dnes sedmatřicetiletá Alyson Lee Hannigan, která je nyní v očekávání dalšího potomka. Malá Satyana se tak může těšit na sourozence.

Zrzka Alyson byla výrazná již od dětství a své první zkušenosti před kamerou nabyla díky účinkování v několika reklamách. Jejím filmovým debutem byl snímek Krásná mimozemšťanka s Kim Basinger. Následně se objevila v několika seriálech, mimo jiné i v Roseanne, jež se vysílala i u nás.

Největším zlomem v její kariéře se však stalo působení v Buffy, přemožitelce upírů, kde hrála nejlepší kamarádku hlavní představitelky Willow Rosenberg, a to v letech 1997 až 2003. Díky tomuto seriálu se Alyson seznámila i se svým současným manželem Alexisem Denisofem, s nímž má malou Satyanu a čeká další dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám