Hlavní obsah
Článek

Je to sedmnáct let, co Lucie Šlégrová (42), tehdy ještě se svým dívčím jménem Králová, vyhrála titul Miss České republiky. Na své „missí“ období ráda vzpomíná a je vděčná za to, že soutěž vyhrála, už i proto, že v porotě jí kvůli velkému poprsí někteří příliš nefandili.

„Prozradím jedno „missí” tajemství z pravěku, když jsem byla ve finále v roce 2005. Jeden z členů poroty byl vyloženě proti Lucii,“ svěřila se modelka s tím, že jí předpovídali, že po dětech bude mít pár kilo navíc. „Že ze mě bude pořádná almara. Že tyhle kozatky to tak prostě mají,“ svěřila se Lucie, která je trojnásobnou maminkou a svou postavou by mohla do kapsy strčit i mladší kolegyně.

„Děti mám tři a kila nahoře taky. Nemám dokonalé tělo, ale almara snad fakt nejsem,“ svěřila se Lucie s tím, že tehdy vítězku volili diváci. „Jsem ráda a vděčná za to, že ta předpověď nevyšla. Jako trojnásobná maminka jsem s figurou naprosto spokojená. Po narození nejmladšího Rona jsem hodně chodila a kila šla dolů. Teď už si postavu jen udržuji,“ řekla Super.cz modelka, která předvedla svou figuru v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám