Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá ‚móde dáma‘ Victoria Beckham (50) ještě před narozením dnes půlroční Harper prohlašovala, že její dcera bude nejstylověji oblékaným dítětem Hollywoodu a z pomyslného trůnu sesadí i dceru Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45) Suri (5). Zdá se, že Victoria se snaží dostát svým slovům a Harper obléká jen do drahých a značkových šatiček. Jedny takové měla dívenka na sobě i v úterý na letišti v Los Angeles.

Minulý rok přitom Victoria pronesla, že právě letiště je pro ni přehlídkovým molem a její dcera tak nejspíš za žádnou cenu nesmí zaostávat. Roztomile buclatá Harper měla kostkované šatičky a ukázala se rovněž v šedém kabátku sladěném s čelenkou ve vlasech s mašličkou. Její maminka zvolila bordó svetřík s krátkým rukávem, černou minisukni a jak jinak, než boty na pořádně vysokém podpatku. Obě přitom měly namířeno do New Yorku na tamní právě probíhající Fashion Week.

Reklama

Další články

Načítám