Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu bude jedním z čestných hostů Česko-Slovenského plesu. Má to svou logiku, Andrea Růžičková (39) je Slovenka, ale jako herečka se uplatnila především v Česku, kde také žije se svou rodinou.

My jsme ji zastihli na zkoušce večerní róby v ateliéru Denisy Dovala. „Denisu už znám déle a v minulosti jsem její šaty oblékla. Opět jsem si ji vybrala hlavně proto, že jsem chtěla podpořit mladého českého návrháře. Ráda podporuju mladé talentované lidi,“ vysvětluje svůj výběr Andrea, která si drží minimalistický styl.

Maminka dvou synů na svém zevnějšku stále shledává poporodní rezervy. „Potřebuji se cítit dobře a žensky. Mám kritické období, kdy mám pocit, že mi děti vzaly veškerou ženskost, tak se znovu objevuji a mám pocit, že na sobě musím začít makat. Asi každá žena ví, že to není jednoduché období, a tak i já mám křehké sebevědomí,“ svěřila.

Ples se odkládal dva roky, o to víc se na něj herečka těší. „Nemůžu se dočkat, až uvidím známé tváře, které na této akci potkávám. Slovensko, které cítím v Česku, je pro mě příjemné,“ říká Andrea, jejíž dvě děti budou v době její nepřítomnosti hlídat babička a dědeček.

Noc s manželem Mikolášem Růžičkou ale nejspíš neprotančí. „Manžel si před měsícem způsobil nepříjemný výron kotníku. Pokud dojde na tanec, tak jen decentní. I já jsem si včera na výletě s dětmi pochroumala kotník. Spíš to teda vidím na pozorování parketu z bezpečné vzdálenosti,“ dodala s úsměvem Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám