Hlavní obsah
Článek

V Ulici představuje Kristýnu, dceru zubařů Blanky (Linda Rybová) a Luďka (Vasil Fridrich). Půvabná herečka Sára Korbelová loni odmaturovala na gymnáziu PORG a teď studuje první ročník VŠ kreativní komunikace.

„Asi budu prvák opakovat, nemám čas chodit do školy. Zatím se mi nepodařilo najít balanc mezi vysokou školou a prací, jako tomu bylo na gymplu,“ řekla Super.cz. Přitom od třinácti let působí v Divadle na Vinohradech, kde zároveň pracuje i s dětskými herci.

Není divu, že to s hereckým potěrem umí. Její dva mladší bratři také hrají. Starší Eliáš Vyskočil (14) představuje v seriálu Ulice Čendu, se kterým se rozešla spolužačka Anežka (Karolina Lipowská). Devítiletý Oliver Vyskočil získal roli třeba v komedii Mimořádná událost.

„Rodiče s touhle profesí nemají nic společného. Umělecké geny jsme asi podědili po dědečkovi, který s panem Jaroslavem Tomsou a Zdeňkem Srstkou založili první kaskadérskou společnost v Československu. Z ní později vznikla Filmka,“ pochlubila se slavným předkem.

Karel Engel (1940-2018) byl nejen sportovec, zápasník v polotěžké váze, několikanásobný mistr republiky, který zápasil dokonce na Olympijských hrách v roce 1972 v Mnichově, ale také vyhledávaný filmový kaskadér. Zahrál si i v zahraničních snímcích.

Sára (20) po dědečkovi zřejmě zdědila pohybové nadání, protože miluje tanec. Chodí ke kamarádovi Lukášovi Prokopovi na lekce muzikálového tance. Jednu dobu se věnovala i společenskému tanci. Kdyby přišla nabídka do StarDance, neodmítla by? „Určitě bych šla, moc ráda! To je můj dětský sen,“ nadšeně nám přikyvovala.

A zatímco v Ulici její postavu čeká nový životní milník s přítelem Denisem, na otázku, jak to má v soukromí Sára, odpověděla: „Momentálně je to komplikované, nechci to rozebírat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám