Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky míří další řada úspěšné farmářské reality show, kterou nebude moderovat nikdo jiný než stálice Laďka Něrgešová (48), jež pořadem provází od jeho prvopočátku.

K jejímu působení v show Farmář hledá ženu už neodmyslitelně patří country outfity. A k překvapení všech si je moderátorka vybírá sama. „Už od první série si oblečení, boty a vlastně celý styling dělám sama. Tak nějak to přirozeně vzniklo a musím říci, že jsem si to oblíbila,“ říká Laďka Něrgešová.

Country styl sice není to, v čem by se cítila dobře v běžném životě, ale některé kousky vynáší pravidelně. „Některé věci a doplňky se dají kombinovat i se stylem mým. Není to ale úplně jednoduché vybrat, jelikož to, co třeba vypadá dobře na ulici, pak třeba plně nefunguje na kameru. Ale už jsem se to naučila a pokaždé přibližně vím, co hledám,“ vysvětluje moderátorka.

Přesto se najde jeden doplněk, který v reality show nosí pravidelně, ale běžně by ho nevystála. „Experimentům se nebráním, ovšem kovbojské klobouky vážně nejsou něco, co bych dokázala nosit i mimo natáčení.“

V letošní premiérové řadě, která startuje již 3. dubna na stanici Prima Show a o den později na Primě, se představí čtyři farmáři a jedna farmářka, kteří hledají svou spřízněnou duši.

V galerii se podívejte na outfity, které si moderátorka připravila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám