Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická kráska Candice Swanepoel (23) je známá především jako blonďatý andílek značky Victoria’s Secret, pro kterou pracuje již od roku 2007. V posledních dvou letech se navíc zařadila mezi 10 topmodelek s nejvyššími příjmy v žebříčku časopisu Forbes. A že by se v něm měla udržet i letos dokazují snímky, které nafotila před pár dny na karibském ostrově St. Barth.

Swanepoel během focení vystřídala několik typů bikin a evidentně se v kolekci pro nastávající sezónu cítila skvěle. S její postavou se také není čemu divit. Snímky by klidně mohly jít hned a bez jakýchkoli počítačových korekcí na obrovský billboard.

Není to přitom tak dlouho, co byla 175 centimetrů vysoká Jihoafričanka nařknuta z anorexie, když v březnu s Brazilkami Adrianou Limou a Alessadrou Ambrosio předváděla plavky Victoria’s Secret a i vedle velice hubené Alessandry vypadala jako kost a kůže. Candice je tak jednou z mála žen, kterým hodně pomůže, když nějaký ten kilogram naberou.

Reklama

Další články

Načítám