Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Tomáš Ujfaluši (33) je pověstný svou štědrostí vůči svým oficiálním přítelkyním. Jeho bývalá partnerka Michaela Ochotská (39) by mohla vyprávět. Tomášova nová holka Aneta Vignerová (36) nám v našem video rozhovoru ale odpřísáhla, že se v žádném případě nenechává vydržovat značkovými kabelkami, ani jinými radostmi. Miss ČR 2009 prozatím dostala od fotbalového obránce Galatasaray Istanbul jen bižuterii a pár kousků značkového oblečení jako vánoční dárek pod stromeček.

„Dostala jsem od něj tento krásný dárek, což mi udělalo velkou radost. Rozhodně nepatříme mezi ty páry, které běhají po obchodech a krátí si čas nakupováním oblečení," říká Vignerová. Modelka zavrhla možnost, že by snad od svého partnera v brzké budoucnosti dostala jeho zlatou kreditní kartu, jak se to často děje u jiných slavných párů. „Já jsem soběstačné děvče, takže si nakupuji sama. Samozřejmě si děláme radosti, to je přirozené. Ale rozhodně nejsem jako jedna z těch ženských, které vyžadují od partnera kreditní karty a pak je luxují," říká rozhodně Vignerová.

Podle všeho krásná Aneta mluví pravdu. Potkali jsme ji totiž samu bez Tomáše zrovna na nákupech v butiku s italskou jeansovou módou pro mladé v Pařížské ulici.

Reklama

Další články

Načítám