Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na konci května se Veronika Zelníčková Krejzová stala maminkou. Novou životní roli si zpěvačka naplno užívá, sem tam už se ale objevuje na divadelních prknech. Vedle představení, ve kterých vystupuje pravidelně, ji nyní čeká nová výzva v podobě rodinného muzikálu Ostrov pokladů.

V kostýmu pirátky, ve kterém se na jevišti objeví, by ale jinak půvabnou zpěvačku poznal jen málokdo. „Vzpomínám, když jsem byla na základní škole, tak jsem hrála v Semaforu kluka v muzikálu Bílý motýl. Zkoušení své role Mečakudly v připravovaném muzikálu Ostrov pokladů si moc užívám, už se těším na první diváky a reakce. Je to krásný pohádkový příběh s pěknou muzikou a skvělými texty,“ sdělila Veronika Krejzová, která dorazila do divadla i s dcerkou.

„Malá Amelie se mnou do divadla normálně nechodí, je ještě dost malá, a jak se říká „děti do divadla nepatří“, takže během zkoušení hlídají malou převážně babičky,“ řekla nám Veronika s tím, že tentokrát udělala výjimku. „Ale na focení jsem hlídání neměla, takže mě do divadla doprovodila. Nechtěla jsem to lámat přes koleno kvůli hodinovému focení. A o hlídání rozhodně nebyla nouze. Má strašně ráda lidi, takže si to užila. Popravdě jsem se bála, že v tomhle kostýmu bude ze mne mít strach. Ale bylo jí to ve finále úplně jedno. Byla ve svém živlu, a to je hlavní,“ dodala závěrem Veronika. V roli Mečakudly se bude alternovat se svojí kolegyní z Divadla Broadway Pavlínou Ďuriačovou. Premiéra muzikálu se uskuteční 27. 3. v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám