Hlavní obsah
Článek

Po nervy drásajícím soudním stání, kde se Dara Rolins (51) setkala tváří v tvář s vdovou po Jindřichu Rotreklovi (†63), se zpěvačka svěřila Super.cz se svými niternými pocity zoufalství. Popovou divu hluboce mrzí, že některá média odmítají připustit presumci neviny a označují ji automaticky vinnou v případě úmrtí motocyklisty Jindřicha Rotrekla (+63).

„Doteď si někteří novináři nepřipustili objektivní možnost, že bych mohla být nevinná. Místo toho jsem dokola peskovaná za to, jak se tvářím, netvářím, jak bych se tvářit měla. Když řeknu, že jsem nešťastná, povyšuji své trápení nad trápení těch, kteří trpí doopravdy," posmutněle uvádí Rolins.

Není pochyb o tom, že popová diva prochází nejtěžším obdobím v životě. Zároveň se snaží zůstat zodpovědnou a silnou matkou pro svou dceru Lauru (3,5). „I když se to zdá někomu k nevíře, i já mám srdce a pocity. Jsem máma tříapůlleté holčičky a musím se o ni postarat, protože to nikdo jiný neudělá. Mám svoji práci a tou je zpívaní. Zpívám, i když mi třeba není do zpěvu," uzavírá Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám