Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se synem Adamem oslavila Pavlína Ďuriačová (33) první narozeniny. Zpěvačka si roli maminky užívá, ale pomalu už se vrací i k práci a na divadelní prkna. Oslavu 20 let existence své domovské scény si nenechala ujít a na jevišti se objevila v krajkových minišatech.

„Už 14 dní před koncertem jsem básnila o tom, jak se těším, že si zase nahodím ksicht a obleču se a nandám štekle. Já se oblékám vždy sama, protože nějak vím, co k té mé korpulentní postavě jde,“ svěřila se nám zpěvačka, která na sobě před tím, než se stala maminkou, hodně zamakala a zhubla 62 kilogramů.

Na vysněné váze už začala opět tvrdě dřít. „Mám hubnoucí období neustále. Teď jsem tři neděle držela nízkosacharidovou stravu, do té doby, než byla oslava prvních narozenin mého syna Adámka. Ten dvoupatrový jsem nemohla neochutnat. Už mám zase nastaveno, že do toho jdu znovu. Musím si tu váhu udržet, jde to po porodu dolů těžko, ale jde to. Mám to v hlavě nastavené tak, že musím, už se nikdy nechci vrátit do těch let, kde jsem byla,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám