Hlavní obsah
Článek

Linda Evangelista (56) byla svého času jednou z nejlépe placených modelek světa. Před šesti lety ovšem podstoupila zákrok, který ji dle jejích slov natrvalo zdeformoval, a stáhla se do ústraní. Linda podstoupila kryolipolýzu, zmrazení tukových buněk, která na ni však měla opačný efekt.

V září se o zákroku, a tedy i důvodu, proč přestala pracovat, rozepsala na sociální síti. Nyní se dokonce odvážila postavit před objektiv a o svých strastech promluvila pro magazín People.

„Dříve jsem milovala přehlídky, teď se děsím, že potkám někoho známého. Už takhle nemohu dál žít. Schovávat se a stydět. Už tu bolest nesnesu. Jsem připravená o tom mluvit,“ rozpovídala se.

Rapidní nárůst váhy se pochopitelně podepsal i na modelčině psychice. Přestala jíst, začala trpět úzkostmi a depresemi.

„Myslela jsem, že dělám něco špatně. Snažila jsem se to napravit a málem zešílela,“ popsala období několik měsíců po zákroku.

Nakonec navštívila lékaře, který jí sdělil, že bohužel nemůže shodit dietami ani cvičením. V září Linda zažalovala společnost, která měla zákrok na svědomí, o 50 milionů dolarů s tím, že jejich vinou od té doby nemůže pracovat.

Společnost jí jako kompenzaci nabídla liposukci, což modelka odmítla. Liposukci podstoupila už v roce 2016 a znovu o rok později, poté se ale rychle vrátila k původní váze.

Linda přiznala, že pohrdá sama sebou a nemůže se na své tělo v zrcadle podívat. „Nemyslím si, že by návrháři chtěli oblékat něco takového,“ dodala s tím, že její kariéra topmodelky je dávno pryč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám