Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Streamovací síť Paramount Plus udělala fanouškům Vlčího mláděte nesmírnou radost, když oznámila, že znovu svede dohromady jejich oblíbené hrdiny, včetně hlavní hvězdy Tylera Poseye.

Kromě něj na plánovaný filmový projekt kývli Crystal Reed (Allison Argent), Holland Roden (Lydia Martin), Colton Haynes (Jackson Whittemore) a Shelley Hennig (Malia Tate), jak bylo oznámeno v úterý.

K projektu se nicméně nepřipojí Dylan O'Brien (Stiles Stilinski), což je pro fanoušky hotová tragédie, Tyler Hoechlin (Derek Hale) ani Arden Cho (Kira Yukimura).

Poslední zmiňovaná měla podle Deadlinu odmítnout, protože jí nabídli o polovinu nižší honorář než jejím kolegyním Reed, Roden a Henning. Herečka se ale prozatím k věci nevyjádřila.

Cho se k seriálu připojila v roce 2014, se třetí sérií. Kiru hrála pak ještě ve čtvrté a páté řadě, v šesté a poslední už se ale neobjevila.

Arden účinkovala také v seriálech Nemocnice Chicago Med, Tween Fest, Freakish a dalších. Letos se objeví v netflixovém seriálu Partner Track.

Reklama

Další články

Načítám