Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další vztah z reality show Love Island, který stále trvá. Po Petrovi Havránkovi a Gabriele Gašpárové (23) se zatím podařilo udržet lásku Nikol Treterové a Vildovi Šírovi. A dokonce se chystá velké stěhování.

"Pouto je mezi námi stále silnější. Bez těch kamer je to mnohem hezčí. Nečekala jsem to," řekla Super.cz Nikol a přiznala i posun vztahu. "Vilda je v Olomouci, já jsem v Praze, ale v květnu bude společné bydlení. Vilda se stěhuje za mnou. Vyhrála jsem. Vilda přesouvá své pracovní aktivity do Prahy," říká šťastná bývalá modelka.

Nikol není v šoubyznysu úplným nováčkem. Pracovala jako modelka a také chodila před reality show se zpěvákem Adamem Mišíkem. "Nešla jsem do Love Islandu kvůli zviditelnění, ale kvůli zkušenosti a chtěla jsem najít pravou lásku. Modelingu se již nevěnuji. S maminkou jsme otevřely obchod na Černém mostě a také se věnuju sociálním sítím," dodala Treterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám