Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je neuvěřitelné. Veřejnoprávní televize se ničeho nebojí a odvysílá prestižní předávání cen pro nejlepší české divadelníky, které bude moderovat muž, jenž veřejně obnažil celé své tělo. "Přímý přenos bude moderovat Antonín Procházka. Už asi popáté," řekl Super.cz předseda herecké asociace Jiří Hromada.

Právě Procházka ovšem loni v létě přivedl pořádný závan čerstvého vzduchu na českou divadelní scénu. Když se prezentovalo nové představení Hudebního divadla v Karlíně, bylo mu takové horko, že se před zraky hostů akce, na níž měla přístup i široká veřejnost, odhalil tak, jak jej pánbůh stvořil. "Bylo to spontánní," uvedl tehdy.

Málokdo na to ale zapomněl. "No vidíte. Pro nás je podstatné, co ten člověk umí a jak se na něj můžeme spolehnout. V tomto kontextu se na pana Procházku spolehnout můžeme. Je ovšem pravda, že já jsem převzal rozjetý devatenáctý ročník Thálií, takže většinu věcí musím akceptovat," řekl Super.cz Hromada. "Nicméně v tuto chvíli se velmi vážně rozmyšlíme nad podobou jubilejních dvacátých cen," dodal. "Tam jsem otevřený všem nápadům a změnám," upřesnil.

K extempore moderátora, jenž prezentuje seriózní ceny, jež budou vysílány v přímém přenosu České televize 24. března se ale příliš vyjadřovat nechtěl. "Já se těmito věcmi moc nezabývám. Je to věc každého a jeho svědomí. Já v životě hledám to kvalitní a krásné," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám