Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amy a Tammy Slatonovy prosluly díky reality show 1000-lb Sisters stanice TLC. Název pořadu by se dal přeložit jako Půltunové sestry, než se pustily do hubnutí, vážily totiž dohromady neuvěřitelných 498 kilo.

Mladší Amy (34), která z původních 181 kil zhubla na 122, nyní prostřednictvím svého youtubového kanálu oznámila pohlaví očekávaného potomka. Bude mít opět chlapce, s manželem Michaelem Haltermanem už mají ročního syna Gage.

Televizní hvězdě se podařilo otěhotnět krátce po bariatrickém zákroku, který podstoupila v loňském roce. A přestože si velmi přála dceru, na chlapečka už se těší, a dokonce mu vymyslela jméno.

„Bude to kluk! John Allen!“ radovala se ve videu, na němž se s blízkými účastnila tzv. gender reveal party, při které se slavnostně oznamuje pohlaví dítěte.

V prosinci se Amy v pořadu nechala slyšet, že má obavy o váhu syna Gage. Všimla si, že je chlapec velký jedlík a spořádá toho hodně. Prý jí připomíná její sestru Tammy (35), která vážila 317 kilo, když na tom byla nejhůř. Aktuálně váží asi 286.

„Můj syn je můj celý svět a chci pro něj to nejlepší. Nechci, aby měl problémy s váhou jako já a Tammy. Chci, aby byl normální, zdravý,“ nechala se slyšet.

Amy dále přiznala, že má kvůli váze a povislé kůži problémy o syna pořádně pečovat. Ráda by shodila dalších 50 kilo, ale mnohem víc než přebytečná kila ji nyní trápí právě kůže.

„Byla jsem víc sebevědomá, když jsem vážila skoro 200 kilo. Ale měla jsem také spoustu zdravotních problémů. Teď, se vší tou povislou kůží, mám pocit, že mě lidé sledují a odsuzují víc,“ přiznala.

Kromě hubnutí tak plánuje i odstranění přebytečné kůže. Především v oblasti brady a paží, jak se svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám