Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šikovný vizážista a stylista dokáže skutečně vytvořit z kačátka labuť. Posledním důkazem je zpěvačka Tonya Graves. Američanka tmavé pleti, která zdomácněla v Česku, na svých vystoupeních nikdy nevypadala jako gazela. Na vystoupení při křtu nového kalendáře módního návrháře Josefa Klíra ale bylo vše jinak.

Když se po dlouhonohých kráskách, které předváděly Klírovy extravagantní modely, vynořila Tonya ve smetanové dlouhé róbě, s vyčesanými vlasy a nádherným líčením, publikum lapalo po dechu. Teprve když zpěvačka otevřela ústa a do mikrofonu začala svým nenapodobitelným způsobem zpívat, uvěřili, že je to opravdu ona. Takhle skvostně nikdy nevypadala a je škoda, že se tak neobjevuje častěji.

V rámci křtu jubilejního desátého kalendáře, jehož byla Tonya kmotřičkou, se objevila i řada známějších i méně známých modelek, které předvedly novou Klírovu kolekci. Letos je v ní méně korzetů, ale není o nic méně sexy než minulé roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám