Hlavní obsah
Článek

Vůbec nesplňuje představu typické playmate, platinového blond zajíčka s obřím silikonovým poprsím. Přesto drobná, 163 centimetrů vysoká brunetka s vysportovanou postavou zdobila předloni v říjnu obálku pánského magazínu Playboy.

Sympatická černovláska Karolína Huvarová se živí jako osobní trenérka a na profesionální úrovni dokonce trénuje hokejisty. Mohlo by se zdát, že svou postavu na focení tedy příliš připravovat nemusela. Cvičila jsem i tak poslední dva týdny před focení Playboye. Objektem zájmu měl být můj zadek, tak jsem přidávala váhy, aby se zadek ještě víc nafukoval,“ popsala svůj trik kráska.

Karolína byla smířená s tím, že v pánském magazínu významně odhalí své pozadí. „Prsa jsou tam vždy, tak jsme se zaměřili na zadek. Protože jsem potřebovala pro titul playmate ukázat i vršek, tak jsme to decentně zvládli,“ uvedla Huvarová. Ta nemá problém přiznat, že její poprsí je zcela přírodní. „Nedávno za mnou přišly klientky, že chtějí větší prsa. Odpověděla jsem jim: ’Myslíte si, že kdyby se to dalo vycvičit, že bych je už dávno neměla?‘ Zasmály jsme se tomu.“

Huvarová se zatím na chirurgické zvětšení prsou nechystá. „Uvažovala jsem o tom, a dokonce jsem byla i na konzultaci. Když mi implantáty strčili do sportovní podprsenky a prsa se spustily k pasu, tak jsem odmítla. Nevylučuji možnost. Po dětech prsa třeba nebudou pevná, tak uvidíme. Teď jsem ráda, že prsa nemám,“ dodala Karolína Huvarová.

Reklama

Další články

Načítám