Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celé dva roky Jakub Vágner (42) skrýval před světem svou půvabnou přítelkyni. Poprvé se s ní veřejně pochlubil na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka. Nám se podařilo vypátrat, že láska populárního rybáře se jmenuje Jana Krajlová (30), je stejně stará jako Jakub, pracuje v bankovním sektoru a jejich láska trvá téměř dva roky.

„Jana je úžasný člověk a jsem rád, že jsem ji v životě potkal. Je to můj nejlepší životní úlovek," roztomile mluví o své přítelkyni slavný rybář.

K prvnímu setkání došlo v Praze téměř před dvěma lety na pivním festivalu. „Jana pochází z rodiny, kde má výroba piva dlouholetou tradici. Já jako zapřísáhlý abstinent jsem se paradoxně této akce zúčastnil a jsem za to rád. Díky tomu jsme se poznali," říká syn slavného hudebníka Karla Vágnera. Jakub si našel díky své přítelkyni ke zlatavému moku cestu. „Začal jsem přicházet pivu na chuť. Občas si dám pivo ke kachničce, kterou Jana umí dokonale," říká Jakub.

Milenci spolu krátce po seznámení začali žít. Podle Jakuba je možné partnera poznat až po sestěhování do jedné domácnosti. „Partneři spolu můžou chodit řadu let, ale pokud spolu nebydlí, tak se nemají šanci úplně poznat," říká Vágner, který si společné bydlení moc pochvaluje. Na zásnuby či svatbu to ale zatím nevidí. Prý není kam spěchat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám