Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to pomalu vypadalo, že hvězda Martina Šepse úplně uhasne, ale finalista Česko Slovenské SuperStar přece jen na poslední chvíli přichází s prvním klipem, při jehož sledování jistě ucítíte vůni marihuany, jíž je Šeps nadšeným konzumentem.

„Jsem z klipu nadšen, protože skvěle vystihl můj text a atmosféru, přidal písničce další rozměr a umocnil vtipný podtext," raduje se interpret.

A o čem je vlastně děj klipu? Na své dobrodružné cestě potkává zpěvák krále všech šamanů Afriky. Jen díky svému uměleckému nadání se mu podaří uniknout kanibalizmu jeho kmene. Další den je přepaden králem lvů a jeho smečkou. Chtějí ho sníst, ale on se nevzdává. Vytahuje kytaru a použije svoji nejsilnější zbraň – reggae. Při pokusu o únik končí přímo v tlamě hladového lva. Z jeho čelisti se dostává protiútokem za pomoci českého domácího produktu - salámu. Závěrem příběhu je odhaleno zmizení krále rokenrolu. V jeho rezidenci dojde k setkání všech králů, které je zpečetěno salámem míru.

Reklama

Další články

Načítám