Hlavní obsah
Článek

Svůdná velšská modelka a hvězda britského Big Brothera Imogen Thomas (29) se svou slabostí pro fotbalisty nijak netají. A hodně fotbalistů zase nedokázalo odolat jejímu šarmu a žensky tvarovanému tělu. Tato žena se dokonce loni koncem května stala důvodem rozporů ve fotbalovém týmu Manchester United. Imogen rozhodně nechce, aby se na ni zapomnělo, a tak občas předvede, na co všechna ta slavná jména fotbalového nebe sbalila.

Další svůdné focení s Thomas v bikinách probíhalo na Lanzarote na Kanárských ostrovech a modelka si byla svými přednostmi pořádně jistá. Přestože její postava přesýpacích hodin byla do černých plavek rafinovaného střihu poněkud napresovaná, jedno se Imogen nedá upřít - rozhodně se umí prodat.

Do médií se Thomas dostala jako milenka některého z fotbalistů již několikrát. Skalp hvězdy Manchesteru United Ryana Giggse byl ale asi ten nejvýraznější. Giggs byl totiž do té doby vnímán jako ctnostný manžel a otec dvou malých dětí.

Atraktivní brunetka v minulosti svedla i fotbalisty Cristiana Ronalda, Matthewa Collinse, Dwighta Yorke či Jermaina Defoe. V zástupu jejích milenců se objevil i komik Russell Brand, který se v současnosti rozvádí se zpěvačkou Katy Perry.

Reklama

Další články

Načítám