Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou teda věci! Rozvodové tahanice bývalého hokejového šampióna Jiřího Šlégra (40) a jeho ženy Kateřiny (40), kteří kráčeli společnou cestou životem ruku v ruce čtyřiadvacet let, začínají nabírat na obrátkách. V dubnu už to bude rok, kdy Jiří až po uši zamilovaný do Miss ČR Lucie Králové (29) podal žádost o rozvod. Celá situace má však jeden velký háček.

Manželce Jiří nabídl vyrovnání, se kterým se ona nehodlá smířit. Dokonce se o své rodinné situaci rozhodla konečně promluvit. „ Je to tak, pan Šlégr mi nechce dát to, na co mám nárok a co mi patří. Já ale moc dobře vím, kolik si za dvacet čtyři let vydělal,“ svěřila se deníku Aha! roztrpčeně Šlégrová.

Podle první nabídky jí měl Jiří nabídnout nedokončenou řadovku a ojetý Ford Explorer. Nejhorší  je ovšem zřejmě fakt, že se nyní majetkové tahanice rodičů začínají dotýkat i jejich dcery Jessicy (13). Na tu její otec nedávno poslal sociálku. „Je to pravda. Nechtěla jsem to vytahovat. Šlo o to, že jsem nechtěla dceru - zdůrazňuji, že je jí teprve třináct - pustit samotnou do Švýcarska na krasobruslařské soustředění. On byl ale naštvaný, že bych měla jet s ní a musel by platit cestu nám oběma. Byl vše ochoten uhradit jen trenérce a dceři. A tak na mě poslal sociální pracovnici. Tu vůbec nezajímalo, že dcera žije v nedodělaném baráku, kde se staví! Jediné, co řešila, bylo, proč bráním dceři v odjezdu na soustředění,“ popisuje aktuální situaci naštvaně Kateřina Šlégrová. Zdá se, že manžele Šlégrovy čekají ještě velké boje.

Reklama

Další články

Načítám