Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes bude mít slavnostní premiéru první český film roku 2012 Labyrint s Luckou Vondráčkovou (44) v hlavní roli. Oblíbená zpěvačka a herečka se bohužel uvedení filmu nemůže zúčastnit osobně, neboť pečuje o svého šestitýdenního synka Matyáše za oceánem.

Jako překvapení svým fanouškům posílá Vondráčková aspoň zbrusu nové fotky, které nafotila před pár dny se světoznámou kanadskou fotografkou Verou Varley. V novém filmu Labyrint se Lucie ukáže tak, jak ji diváci ještě neviděli a proto jsou prý i fotografie dost nevšední. Vřískající Lucie na fotkách pózuje s obrovským nožem. To, že Lucie v šestinedělí vypadá stejně dobře jako před těhotenstvím, má svůj důvod.

„Vlastně je to poslední měsíc trochu podobné jako ve filmu Labyrint,“ s úsměvem na rtech připomíná Vondráčková vysilující natáčení v podzemních katakombách. „O spánku se mluvit nedá, na jídlo čas taky není, jí především Matyáš. Já zkoumám úplně nový prostor, který má nekonečně mnoho nových chodeb a dobrodružství. Jako labyrint. A výsledek je podobný, jsem už po měsíci na své váze a to jsem ani nemusela tahat krosnu a čelovku," s humorem dodává Lucka. Tyto kontroverzní fotky nejsou ale jediné, které Lucie přichystala jako překvapení pro diváky.

Předpokládá se, že Vondráčková dnes v kinosále Slovanského domu pozdraví diváky z Kanady prostřednictvím virtuálního telemostu. „Pokud nás nezklame technika, rádi bychom, aby Lucie Labyrint na dálku sama uvedla,“ potvrdil Lukáš Vedral ze společnosti Pinot Film, který film do kin distribuuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám