Hlavní obsah
Článek

Nick Cannon se za poslední rok stal sedminásobným otcem. Letos se mu narodily tři děti, ale jedno z nich se bohužel nedožilo ani půl roku.

V červnu se mu narodil syn Zen, kterého má s herečkou Alyssou Scott. Celému světu ve své show ovšem s pláčem oznámil, že jeho pětiměsíční syn zemřel. U chlapečka se projevil hydrocefalus, což je termín označující hromadění mozkomíšního moku v mozkových komorách. Přebytečný mok způsobuje tlak na mozkovou tkáň.

„Během víkendu jsem ztratil svého nejmladšího syna kvůli onemocnění zvanému hydrocefalus, což byl do značné míry maligní, invazivní nádor střední linie mozku, rakovina mozku,“ uvedl v emotivním projevu Cannon. „Je to těžké.“

Bývalý manžel Mariah Carey (54) sdělil, že minulý víkend strávil se svým synem a Alyssou v Kalifornii, kde prožili poslední společné chvíle. „Nevěděl jsem, jak to dnes zvládnu,“ uvedl divákům ve svém pořadu a dodal: „Ale chtěl jsem truchlit se svou rodinou.“

Cannonovi se narodil syn jen týden poté, co mu dýdžejka Abby De La Rosa porodila dvojčata. Loni v prosinci mu také porodila dítě jeho tehdy ještě přítelkyně Brittany Bell a dcerku pojmenovali Powerful Queen Cannon. S tou má ještě čtyřletého syna Goldena "Sagon" Cannona. S Mariah Carey má dvojčata Moroccan a Monroe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám