Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovský úspěch pro Marka Ztraceného (39). Na Českém slavíkovi zažil doslova zlatý hattrick. Získal zlatého slavíka v kategorii zpěvák roku, jeho píseň Moje milá se stala nejoblíbenější písní a získal i titul absolutní slavík.

"Jsem šťastnej, dost ztracenej v tuhle chvíli. Doufám, že nezklamu a budu to fanouškům vracet," řekl Super.cz Ztracený.

Sám takový úspěch nečekal, i když tušil, že alespoň jedno ocenění by vyjít mohlo. "Všichni to říkali, klepali mi na rameno. Já jsem byl pokorný, stál nohama na zemi a bál jsem se, že je zklamu. Tři ceny jsem určitě nečekal. Teď vlastně nevím, jestli mám dělat něco jinak. Jestli mám být vážnější, důstojnější. Doufám, že nikoho nenaštvu, že důležitý nebudu a budu si ze sebe dělat trošku legraci," dodal s úsměvem zpěvák.

Cenu mu coby nástupci Karla Gotta (†80) předala Ivana Gottová (48). I tato chvíle pro něj byla velmi emotivní. "Ivana řekla hrozně hezký věci, moc rád jsem ji objal a velmi mě to uklidnilo. Jsem rád, jsem šťastný, že cenu pro zlatého slavíka předávala právě ona. Ivana je fantastická ženská. Dlouho jsme se neviděli, jsem rád, že jsem ji viděl při této příležitosti," dodal.

Reklama

Další články

Načítám