Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě děti má z prvního manželství, třetího syna si pak Lucie Šlégrová (42) pořídila se svým druhým manželem Jiřím Šlégrem před rokem a půl. Miss České republiky 2005 není ale jen maminkou na plný úvazek, snaží se také pracovat. „Většinou neumím říct ne na charitativní akce. Neumím se taky vzdát přehlídek pro dětské domovy nebo nemocnice, které jsem dělala jako mladší holka,“ říká Lucie na sbírce Vlčí máky pro válečné veterány, hasiče a členy policie.

O sedmnáctiměsíčního chlapečka se zvládne skvěle postarat manžel. „Můžu se na něj ve všem spolehnout. Zvládá všechny činnosti. Od začátku, když jsme přišli z porodnice, za dvě hodiny přebaloval. Nikdy se ničemu nebránil a postavil se k tomu jako chlap,“ říká modelka, která připouští, že díky láskyplnému přístupu otce se utužuje pouto s dítětem: „Poprvé vidím chlapa, který je v roli otce aktivní. Byla jsem zvyklá, že dva starší byli zvyklí na mě. Pro toho nejmladšího je táta nejdůležitější, chce hlavně k němu. Tatínka zbožňuje.“

Těhotenství i porod syna Rona se rodičům podařilo utajit před veřejností. Další dítě už prý ale neplánují. „Mám doma čtyři chlapy a musím být rozumná i kvůli věku. Do čtyřiceti se mi podařilo porodit. Buďme rádi za to, co máme. S manželem si chceme dítě aktivně užít. I manžel se chce chlapečkovi věnovat z té sportovní stránky a ještě si ho užít, takže další dítě není v plánu,“ říká Lucie Šlégrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám