Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista první řady slovenské SuperStar Peter Konček (†26) nezvládl řízení a dnes v brzkých ranních hodinách naboural vypůjčeného bavoráka. Bohužel ani on, ani spolujezdec nehodu nepřežili.

V pátek krátce před třetí hodinou ráno nedaleko města Nové Zámky na Slovensku zahynuli dva lidé. Řidič kvůli vysoké rychlosti nezvládl předjíždění, auto vyletělo z cesty a narazilo do stromu, kde následně vzplálo. Tělo jedné osoby bylo natolik ohořelé, že se ji nepodařilo identifikovat. Druhou obětí je podle slovenské policie právě Peter Konček. Končekovu totožnost potvrdil jeho otec. S informací přišel portál tvnoviny.sk.

Kromě zpěvu byl Peter známý také díky tehdejšímu vztahu s dcerou operního zpěváka Petra Dvorského Martou. Před několika dny navíc informovala slovenská média o tom, že Konček skončil ve vyšetřovací vazbě kvůli podvodu a vydírání. Za činy mu hrozilo čtyři až deset let vězení.

Další články

Načítám