Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Dominika Kavaschová (32) se letos stala poprvé maminkou. Na svět přivedla dcerku, která jí stejně jako každé mamince, obzvlášť prvorodičce, dává pořádně zabrat.

Herečce Slovenského národního divadla ale všechno vynahrazuje nekonečná mateřská láska. A když už je někdy opravdu hodně unavená, vzpomene si na herce Milana Lasicu (†81), se kterým ji pojil krásný přátelský vztah.

„Jedna z posledních sms od Milana Lasici, kterou mi poslal, byla: ,Prý máte dcerku, nic lepšího se vám nemohlo stát'. Tu zprávu nikdy nevymažu. A vždy, když je mi těžko, když ji (dceru) například plačící uspávám hodiny a už nezvládám, podívám se na ni, vzpomenu si na tuto větu a řeknu si: ,Bože, ano, je to tak. Nic lepšího se mi na světě nemohlo stát, než ji mít' a cítím obrovskou vděčnost a lásku,“ popsala, jak moc si váží Lasicových slov.

Lasica, který letos náhle zemřel přímo na divadelním jevišti, má sám dvě dcery. S manželkou Magdou Vášáryovou vychovával Žofii a Hanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám