Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár týdnů tvrdě dře na parketu. Tereza Černochová (40) se do své letošní výzvy, kterou je StarDance, pustila naplno. Tančit bude po boku současného krále tanečního parketu Dominika Vodičky. A ten ji rozhodně nešetří.

„Jak říká Dominik, je ideální trénovat pětkrát v týdnu po čtyřech hodinách, a to je docela náročné,“ svěřila se Tereza s tím, že párkrát už se jim to povedlo. „Máme spíš dopolední tréninky, kvůli mojí dceři a Dominik má taky své závazky odpoledne,“ dodala zpěvačka, která po hodinách na tanečním parketu míří na koncerty s kapelou Monkey Business.

„Musím říct, že když přijdu o půl druhé domů, tak tělo začne tuhnout a jdu si třeba na hodinku lehnout. No a potom sednu do auta a jedu někam hrát a v noci se vrátím, abych byla ráno na tréninku,“ řekla Tereza, kterou už na parketu vedle Dominika viděla i dcera.

„Moje dcera občas na tréninku bude muset, vzhledem k vytíženosti. Dominik říkal, že má chodit častěji, protože to slyším: ´Mami, to dáš ještě dvakrát, neboj.´Já jsem jako hadr na holi a oni mě tam oba dva buzerují,“ dodala se smíchem Černochová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám