Hlavní obsah
Článek

Blogerka Nikol Moravcová (36) se po mateřské dovolené vrací do pracovního procesu. Od té doby, co je maminkou, se Nikol živí především online médii a od moderování si dala pauzu. Nyní se k profesi vrací, ale ve zcela nové disciplíně. Poprvé bude moderovat reality show.

Na televizní obrazovky míří pořad Love Island, který českým divákům ještě není příliš známý, zato v zahraničí se těší velké přízni. Skupina žen a mužů z Česka a Slovenska odletí na Kanárské ostrovy, kde si ve vile pod drobnohledem kamer mají najít svou životní lásku. Kromě toho, že mohou soutěžící vyhrát jackpot v podobě spřízněné duše, čeká na jednoho šťastlivce i finanční odměna.

Nikol, která bude pořadem provázet, věří, že i v reality show je možné najít lásku. Ona sama se s manželem a otcem dcery Violetky dala dohromady přes seznamku, kterým většina lidí také příliš nevěří.

„Já sama jsem s manželem hledala štěstí alternativní cestou a myslím, že tato cesta, jak najít lásku, je lepší než pasivně sedět doma. Rozhodně moc fandím našim účinkujícím. Je to samozřejmě o odvaze, o tom sebrat síly, protože ve vile na Kanárských ostrovech se odhalí hodně z osobnosti toho daného člověka,“ svěřila Moravcová, která se nového konceptu reality show nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám