Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Wentworth Miller (49) alias Michael Scofield z Útěku z vězení sdělil fanouškům prostřednictvím sociálních sítí, že mu diagnostikovali autismus.

„Letos na podzim to bude rok, co mi řekli, že mám autismus. Byl to zdlouhavý proces s mnoha chybami, protože jsem muž ve středních letech a ne dítě. Mám štěstí, že mám přístup k metodám, který mnozí nemají,“ rozepsal se.

Doplnil, že o poruše mnoho neví a stále se učí. Analýza jeho skoro pět dekád trvajícího života prý nějakou dobu zabere. Dále uvedl, že nechce šířit chybné informace, ale pouze povědomí o autismu.

„Autismus je středobodem toho, co jsem, a všeho, čeho jsem dosáhl. Chci také poděkovat mnoha lidem, kteří mi v životě dopřáli prostor, který jsem potřeboval, ať už jim to dávalo smysl, nebo ne,“ dodal herec.

Wentworth od dětství trpěl depresemi, které se vracely v nepravidelných vlnách. V roce 2013 přiznal, že je gay, a loni promluvil o kyberšikaně. Internetoví trollové si ho dobírali kvůli orientaci, což ho prý nijak zvlášť nezasáhlo, ale šikanu nebere v žádném případě na lehkou váhu. Nechal se také slyšet, že už nehodlá hrát heterosexuály.

Reklama

Další články

Načítám