Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Sára Rychlíková není televizním divákům jako herečka příliš povědomá. S natáčením začala až letos, ale jinak hostuje v Divadle na Vinohradech. Nyní budeme tuto uhrančivou brunetku pravidelně vídat v novém seriálu 1. MISE, který se odehrává ve vojenském prostředí a mimo jiné si v něm zahraje Pavel Řezníček, Jan Dolanský, Marek Němec nebo Kristýna Leichtová.

„Mé jméno je Marika Klocová, je drsná, temperamentní, jde si za svým a může něčeho velkého dosáhnout,“ prozradila nám o své postavě, s níž má jedno společné. „Já jsem taky takovej buldok, když něco chci,“ přiznává s úsměvem.

Jako malá začínala s krasobruslením, kterému se věnovala i závodně. K herectví ji to začalo táhnout na střední škole. „Bruslila jsem 15 let, ale pak jsem šla na gympl a musela jsem skončit. Zároveň jsem odmalička takový blázen, extrovert po rodičích a nějak mě to táhlo k divadlu,“ svěřila Super.cz Sára.

Se svou vizáží a postavou by se klidně uživila také jako manekýnka. Modeling ji ale neoslovil. „Nikdy jsem ho nezkoušela. Možná na to nemám sebevědomí a herectví mě baví, to je život,“ vysvětluje.

S popularitou, která jí pravděpodobně bude v dalších měsících narůstat, přibyde i mnoho nových obdivovatelů. Ti ale prozatím nemají u této sympatické herečky šanci. „Nejsem zadaná, ale teď jsem šťastná, že jsem svobodná, a chci, aby to tak zůstalo, zatím,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám