Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská topmodelka a jeden z nejznámějších andílků Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio (30) nedávno oznámila, že čeká druhé dítě. Svému manželovi Jamiemu Mazurovi radostnou novinu sdělila již na jeho narozeniny v září, ale pak si informaci ještě raději nechali pro sebe. Na sourozence se už jistě těší i tříletá Anja Mazur, která na pláži v Los Angeles držela maminčino rostoucí bříško.

Alessandra uvedla, že se donedávna obávala, aby se na přehlídkách vešla do šatů. Teprve tehdy, když už se její bříško nedalo příliš dobře zamaskovat, se rozhodla jít s pravdou ven.

Uvidíme, za jak dlouho se podaří modelce, které bývá často vyčítáno, že je až příliš hubená, dostat do formy. Její kolegyně z Victoria’s Secret Miranda Kerr se zpátky na výsluní a módní mola vrhla v rekordně krátké době. Tři měsíce po porodu syna Flynna dokonce již fotila novou kolekci plavek.

Reklama

Další články

Načítám